Om os

For os er det ikke kun lyden, der spiller en rolle

Shape Acoustic

Vi er akustikingeniører og dermed eksperter indenfor akustik. Vi brænder for at forbedre oplevelsen af det akustiske miljø i alt fra et lille rum til en stor bygning. Vi har derfor udviklet vores egne støjdæmpende produkter – akustikløsninger. Vi anvender bæredygtige materialer i produkterne, som udvikles til at have den mest optimale virkning, så støj og dårlig akustik kan bekæmpes så effektivt som muligt.

For os er det ikke kun lyden, der spiller en rolle

Derfor laver vi løsninger, som ikke går på kompromis med funktionalitet og æstetik samt bæredygtighed. Vi har således skabt nye akustikløsninger, som tillader god akustik til enhver indretningsstil – og samtidig med naturen i tankerne.

Vores historie

Det hele startede i vores studietid. Vi havde en undring;

Er det effektivt at anvende akustikpaneler steder, hvor de er skjult? Hvor meget mister panelerne deres evne til at opsluge lyden? Mister panelerne så meget, at det ikke kan svare sig – og er det derfor, der ikke er nogen, der gør det?

Vi begyndte derfor at undersøge sagen. Vi kunne ikke fremsøge artikler om emnet – hellere ikke vores professor fandt svar på vores spørgsmål. Det var derfor oplagt at undersøge dette i vores specialeprojekt.

Vores resultater viste, at der stort set ingen tab er, ved at placere et panel under et bord eller lignende.

Resultatet skabte mod til påbegynde udviklingen og produktionen af vores unikke Sound Blocks.

Personerne bag

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om vores produkter og ydelser, er du velkommen til at kontakte os. Fang os på mail, telefon eller brug vores kontaktformular, som du finder herunder. 

Tobias Dahl

Tobias Dahl

CEO

Akustikingeniør

Email: Tnd@shapeacoustic.dk

Tlf: +45 22 94 11 45

Mike Jensen

Mike Jensen

CTO

Akustikingeniør

Email: Msj@shapeacoustic.dk

Tlf: +45 60 64 14 26

Kontaktformular

Adresse

Nytorv 18, 9000 Aalborg

Telefon

+45 60 64 14 26