Shape Acoustic

LINES

lINES- Støjdæmpning til koncentration

Bord- og gulvskærme designet til at skabe private og fredsfyldte områder. 

Sammenfoldelig gulv- og bordskærm i filtagtig materiale af 100% genanvendt plastik. Perfekt til åbne kontorer og læsesale.

bordskærmen kan nemt opbevares under bordet på kontoret og tages frem, hvis du skal have fred fra kollegaerne. Skærmen er let og kan nemt foldes sammen og medbringes, hvor end den skal bruges. En lille flap i bunden kan trykkes ind, hvis der er behov for at føre ledninger igennem skærmen. Flappen er stort set usynlig, når den ikke er trykket ind. Skærmen kan formes efter behov, så den både kan blive bred og omslutte dig, alt efter behov. Indgravering af logo eller motiv kan ske efter aftale.

Gulvskærmen kan rulles sammen, så den fylder ganske lidt, når den ikke skal bruges. Den er let og kan derfor flyttes rundt uden besvær.  Skærmen kan formes efter behov, så den både kan blive bred og omslutte dig, alt efter behov. Skærmen er en rumdeler, som også absorberer lyden og derved forbedre den generelle akustik i hele rummet. Kan også bruges som oplagstavle. Indgravering af logo eller motiv kan ske efter aftale.

Med LINES-paneler kan man adskille forskellige aktivitetsområder og skabe private arbejdsstationer for børn og unge. Dette kan hjælpe med at reducere forstyrrelser og skabe et mere fokuseret læringsmiljø.

Bordskærme

Gulvskærme