Shape Acoustic

Om Shape Acoustic

Formning af Stilhed

I Aalborg begav Tobias og Mike sig ud på en transformerende rejse, drevet af deres passion for lydteknik og en vision om sundere lydmiljøer. Med en civilingeniør i akustik fra Aalborg Universitet grundlagde de Shape Acoustics, inspireret af deres ønske om at reducere uønsket støj ved hjælp af bæredygtige materialer.De udviklede omhyggeligt miljøvenlige lydpaneler, der kombinerede skandinavisk elegance med funktionalitet. Gennem lokale samarbejder og en forpligtelse til bæredygtighed fik Shape Acoustics anerkendelse for sine innovative løsninger, der appellerede til arkitekter, designere, institutioner, resteuranter, hoteller og husejere.Trods udfordringer drev deres engagement Shape Acoustics fremad. Hvor i dag de fortsat er fokuseret på innovation og bæredygtighed og former lydlandskabet videre til opgaven og målet om at give vores øre den fred de skal bruge, er løst.

Mission

Alle fortjener et sundt og behageligt indendørsmiljø. Derfor stræber vi efter at gøre dette muligt ved at anvende nye bæredygtige løsninger. Uanset om det er for studerende, der lytter til læreren under forelæsningen – medarbejderen, der skal koncentrere sig om opgaver – eller parret, der har en samtale på restauranten. Vi sigter mod at gøre det så beroligende og behageligt som muligt at eksistere uden unødig støj. Vores løsninger er ikke kun funktionelle, men også æstetisk tiltalende at se på.

Vision

Vi ønsker at være en del af den grønne revolution. Derfor ønsker vi at bidrage til at accelerere bæredygtig udvikling ved at være mellemmand mellem den nye måde at producere bæredygtige materialer på og den stigende efterspørgsel fra kunderne. Fra vores virksomhed i Nordjyland ønsker vi at skabe en bæredygtig virksomhed, der bidrager til at skabe job og aktivitet i vores lokale område.

CEO - Tobias Dahl

Tobias Dahl
Co-Founder

CTO - Mike

Mike Jensen
Co-Founder