Shape Acoustic

HEX

Hex- Dekorativ lydbehag

støjabsorberende vægpaneler i en masse behagelige farver.

Dekorative akustiske vægpaneler 9mm tykke. Skab dit eget design, som passer til netop dit rum og samtidig forbedre akustikken. Lavet af 100% post-consumer genanvendt plastik fra eksempelvis plastikflasker. Nemt at montere med dobbeltklæbende tape, lim eller kraftig “elefantsnot”. Med den sekskantede form er det intet problem, at få dem sat, så det flugter og giver et elegant look. HEX fås i ni farver, som passer sammen, så du uden den store omtanke kan give dig i kast med at dekorerer dit rum.

I restauranter og hoteller kan HEX bruges som dekorative elementer på væggene, der bidrager til at skabe en unik atmosfære., der forbedrer gæsternes oplevelse ved at reducere støjniveauet og muliggøre bedre samtaler.

HEX-paneler kan bruges som farverige og kreative løsninger til at tilpasse kontorets indretning. De kan også fungere som effektive lydabsorberende vægpaneler, hvilket skaber et behageligt arbejdsmiljø og forbedrer koncentrationen.

HEX-paneler kan også bruges til at skabe sjove og stimulerende legeområder for børnene. Deres farverige design kan tiltrække børnenes opmærksomhed og skabe et inspirerende læringsmiljø.