Produkter

Vi udvikler og producerer skjulte akustiske paneler, der forbedrer rummets akustik – og bevarer rummets æstetiske udtryk

Sound Blocks

Vores primære produkt er paneler produceret af hamp, der kan monteres under bordplader eller andre møbler. Vores forskning peger på, at bordmonterede paneler er 90% lige så effektive som paneler, der er monteret på vægge. Vores skjulte paneler er særligt anvendelige, når gulvtæpper eller vægpaneler ikke er egnede til lokalet. Dette kan eksempelvis være i rum, hvor der af hygiejniske årsager anvendes linoleumsgulve, eller hvor store vinduespartier gør det vanskeligt at bruge vægpaneler. De skjulte paneler kan ligeledes bruges som supplement til de eksisterende løsninger. 

Sound Block 57x38cm                                                                            650,-

 

Materiale

Materialerne som bruges til vores Sound Blocks er valgt med henblik på bæredygtighed.

Vores paneler er lavet af 100% danskproduceret hamp. Produktionsmetoden har vundet sølv indenfor cradle to cradle – det betyder, at materialet indgår i en cyklus, hvor der mindskes spild og materialet i høj grad kan genanvendes.

Sound Blocks kan fås beklædt med tekstil, som primært er lavet af genbrugsplast fra flasker. Beklædningen kan fås i flere forskellige farver.

Form

Panelet er udformet som en chokoladebar med kvadratiske brikker. Det chokoladeformede design gør det muligt og nemt at tilpasse størrelsen, så det passer netop til jeres møblement

Rådgivning

Shape Acoustic tilbyder rådgivning til professionelle og private. Vi laver målinger af rummet og kan udregne, hvor meget vi kan forbedre lyden i netop dit tilfælde. Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere, er du velkommen til at kontakte os.

Adresse

Nytorv 18, 9000 Aalborg

Telefon

+45 60 64 14 26