Shape Acoustic

Et bedre indeklima

SOLSIDESKOLEN NØRRESUNDBY

Indlæring kræver ro

Solsideskolen er en privatskole i Nørresundby. Nogle af skolens charmerende bygninger er næsten 120 år gamle og ældre bygninger har det ofte med at give udfordringer ifht. akustikken.

Det er vigtigt at have ro, særligt for børn i skolen. Støj kan nemlig svække børns indlæringsevne og sproglige udvikling.

Vi besøgte skolen og foretog akustikmålinger i to klasselokaler. Herefter monterede vi Sound Blocks i lokalerne og målte igen.

I 8. klasse blev der installeret lidt mindre end 5 kvadratmeter Sound Blocks, som har vist sig at have tilsvarende effekt, som mere end 10 kvadratmeter af klassens akustikloft.

I 3. klasse blev der installeret lidt mere end 3 kvadratmeter Sound Blocks, som viste sig mere effektiv end 7 kvadratermeter af klassens akustikloft.

Alt i alt har klasselokalerne altså fået ca. dobbelt så meget ud af akustikpanelerne under deres borde, som samme areal akustikloft.

RESTAURANT Trapo

En behagelig italiensk oplevelse

Restaurant TraPo holder til i charmerende lokaler i bindingsværkshusene i Brixs Gaard i Aalborg midtby. Trapo var, som mange andre restauranter, udfordret på akustikken i deres lokaler og den ældre bygning stillede skærpede krav til, hvilke akustik løsninger, man kunne lave, uden det gik ud over æstetikken. Lokalet har både stengulv og murstensvægge, hvilket betød at gæsterne dårligt kunne høre, hvad hinanden sagde.

Restauranten fik installeret Sound Blocks under alle borde, samt udsmykning med lyddæmpende effekt.

Restaurantens ejer Carlo Liberati udtaler:

“I efteråret installerede Shape Acoustic vores nye lyddæmpende paneler, og løsningen er vi stærkt tilfredse med. Ikke nok med, at designet er innovativt, moderne og ikke mindst diskret, så er lyden i restaurant, TraPo, og vinbaren virkelig blevet behagelig. Det bidrager i høj grad til den autentiske og hyggelige atmosfære, vi kan tilbyde vores gæster. 
 
De diskrete lydpaneler indgår stilrent og diskret i lokalernes design, og vi er især glade for den løsning, Shape Acoustic opfandt til netop vores behov. Stor tak til Tobias og Mike for deres store arbejde med at udforme en løsning, der passer helt perfekt til vores smukke lokaler.”
 

Aalborg universitet

Et sundere arbejdsmiljø

Mange af de studerende på Aalborg Universitet oplever larm og støj når de arbejder, hvilket giver koncentrationsbesvær, hovedpine og irritation. For at skabe et sundere studiemiljø, har vi monteret vores Sound Blocks under arbejdsbordene. Målinger før og efter bekræfter, at effekten er som forventet. En af de studerende fortæller: ”Jeg har ikke før haft et grupperum, som det vi sidder i nu, men det er helt klart bedre”. 
 
Vi håber, at vi i fremtiden kan få lov til, at montere endnu flere Sound Blocks på Aalborg Universitet for at give de studerende et bedre studiemiljø.

Restaunrant Meat

Plads til samtale

Restaurant MEAT ligger i hjertet af Aalborg og byder på særlig stemning, hvor du kan nyde mad og drikke i hyggelige og unikke omgivelser.

Restaurantens indretning på forhenværende tidspunkt skabte udfordringer med akustikken. Larmen og støjen gjorde det svært for gæsterne at tale sammen, og mange timers arbejde med støj kan være til gene for ansatte.

Vi besøgte derfor restauranten for at foretage akustikmålinger, hvorefter vi monterede vores Sound Blocks under alle deres borde og nogle af siddepladserne

Akustikmålingerne viser, at støjniveauet reduceres markant, når panelerne er installeret, hvilket bidrager til en god oplevelse for gæsterne.

Nem montering

Vores paneler er skabt til nem og fleksibel montering! Du vælger selv om du selv vil montere panelerne eller om vi skal gøre det for dig. Uanset hvad, er det hurtigt og nemt, og du kan nemt tage dem med dig.

Øget produktivitet

Et bedre indeklima skaber et bedre arbejdsmiljø der forhindrer gener som hovedpine, og bidrager til en øget produktivitet.


Skaber velvære

Med vores Sound Blocks kan du hurtigt forebygge gener, og skabe et sundere indeklima med et behageligt lydniveau. Et bedre indeklima skaber god trivsel og velvære for dig og dine omgivelser.