Shape Acoustic

Et bedre indeklima

Aalborg universitet

Et sundere arbejdsmiljø

Mange af de studerende på Aalborg Universitet oplever larm og støj når de arbejder, hvilket giver koncentrationsbesvær, hovedpine og irritation. For at skabe et sundere studiemiljø, har vi monteret vores Sound Blocks under arbejdsbordene. Målinger før og efter bekræfter, at effekten er som forventet. En af de studerende fortæller: ”Jeg har ikke før haft et grupperum, som det vi sidder i nu, men det er helt klart bedre”. 
 
Vi håber, at vi i fremtiden kan få lov til, at montere endnu flere Sound Blocks på Aalborg Universitet for at give de studerende et bedre studiemiljø.

 

Restaunrant Meat

Plads til samtale

Restaurant MEAT ligger i hjertet af Aalborg og byder på særlig stemning, hvor du kan nyde mad og drikke i hyggelige og unikke omgivelser.

Restaurantens indretning på forhenværende tidspunkt skabte udfordringer med akustikken. Larmen og støjen gjorde det svært for gæsterne at tale sammen, og mange timers arbejde med støj kan være til gene for ansatte.

Vi besøgte derfor restauranten for at foretage akustikmålinger, hvorefter vi monterede vores Sound Blocks under alle deres borde og nogle af siddepladserne

Akustikmålingerne viser, at støjniveauet reduceres markant, når panelerne er installeret, hvilket bidrager til en god oplevelse for gæsterne.

Nem montering

Vores paneler er skabt til nem og fleksibel montering! Du vælger selv om du selv vil montere panelerne eller om vi skal gøre det for dig. Uanset hvad, er det hurtigt og nemt, og du kan nemt tage dem med dig.

Øget produktivitet

Et bedre indeklima skaber et bedre arbejdsmiljø der forhindrer gener som hovedpine, og bidrager til en øget produktivitet.


Skaber velvære

Med vores Sound Blocks kan du hurtigt forebygge gener, og skabe et sundere indeklima med et behageligt lydniveau. Et bedre indeklima skaber god trivsel og velvære for dig og dine omgivelser.