Shape Acoustic

Et bedre indeklima

Aalborg universitet

Et sundere arbejdsmiljø

Vi har været ude på Aalborg Universitet for at skabe et bedre arbejdsmiljø i de studerendes grupperum. Mange af de studerende oplever larm og støj når de arbejder, hvilket giver koncentrationsbesvær, hovedpine og irritation. For at skabe et sundere studiemiljø, har vi monteret vores Sound Blocks under arbejdsbordene, og målingerne fra før og efter viser en tydelig forskel i støjniveauet. En af de studerende fortæller, ”Jeg har ikke før haft et grupperum som det vi sidder i nu, men det er helt klart bedre. Det eneste jeg vil sige er at det kunne være bedre med endnu flere paneler”. 
På grund af rummets store hårde overflader ville vi dog gerne montere endnu flere akustikpaneler, for at give en endnu bedre akustik.
 
Vi håber at vi i fremtiden kan få lov til, at montere endnu flere Sound Blocks på Aalborg Universitet for at give de studerende et bedre studiemiljø.
 

 

Restaunrant Meat

Plads til samtale

Restaurant MEAT ligger i hjertet af Aalborg og byder på særlig stemning, hvor du kan nyde mad og drikke i hyggelige og unikke omgivelser.

Restaurantens indretning på forhenværende tidspunkt skabte udfordringer med akustikken. Larmen og støjen gjorde det svært for gæsterne at tale sammen, og mange timers arbejde med støj kan være til gene for ansatte.

Vi besøgte derfor restauranten for at foretage akustik målinger, hvorefter vi monterede vores Sound Blocks under alle deres borde.

Akustikmålingerne efter panelerne blev monteret viser, at støjniveauet blev reduceret. 

Nem montering

Vores paneler er skabt til nem og fleksibel montering! Du vælger selv om du selv vil montere panelerne eller om vi skal gøre det for dig. Uanset hvad, er det hurtigt og nemt, og du kan nemt tage dem med dig.

Øget produktivitet

Med et bedre indeklima skaber et bedre arbejdsmiljø der forhindrer gener som hovedpine, og bidrager til en øget produktivitet.


Skaber velvære

Med vores Sound Blocks kan du hurtigt forebygge gener, og skabe et sundere indeklima med et behageligt lydniveau. Et bedre indeklima skaber god trivsel og velvære for dig og dine omgivelser.