Shape Acoustic

Aalborg Universitet

Vi har været ude på Aalborg Universitet, for at skabe et bedre arbejdsmiljø i de studerendes grupperum. Mange af de studerende oplever larm og støj når de arbejder, hvilket giver koncentrationsbesvær, hovedpine og irritation. For at skabe et sundere studiemiljø, har vi monteret vores Sound Blocks under arbejdsbordene, og målingerne fra før og efter viser en tydelig forskel i støjniveauet. En af de studerende fortæller, ”Jeg har ikke før haft et grupperum som det vi sidder i nu, men det er helt klart bedre. Det eneste jeg vil sige er at det kunne være bedre med endnu flere paneler”. På grund af rummets store hårde overflader ville vi dog gerne montere endnu flere akustikpaneler, for at give en endnu bedre akustik.

Vi håber at vi i fremtiden kan få lov til at montere endnu flere Sound Blocks på Aalborg Universitet, for at give de studerende et bedre studiemiljø.

Hvis du har brug for en professionel akustikløsning, så kontakt os på info@shapeacoustic.dk eller på tlf. +45 60 64 14 26

Restaurant MEAT

Restaurant MEAT ligger i hjertet af Aalborg og byder på særlig stemning, hvor du kan nyde mad og drikke i hyggelige og unikke omgivelser.

Men de mange store og blanke overflader skaber larm i restauranten og gør det svært for gæsterne at snakke sammen. Med restaurantens unikke indretning, var det derfor vigtigt at finde en løsning der kunne dæmpe lydniveauet uden at ændre det æstetiske udtryk. For at dæmpe støjniveauet i restauranten tilpassede og monterede vi vores Sound Blocks under alle bordene. Akustikmålingerne efter panelerne blev monteret viser, at der er sket en tydelig forskel i akustikken. Rummets efterklang er blevet reduceret, hvilket skaber et mere behageligt lydniveau og gør det lettere at tale sammen i restauranten. Med vores akustikløsning har det været muligt at skabe en bedre akustik der er ude af synes for husets gæster og som ikke har ændret rummets funktionalitet og æstetiske udtryk.

Hvis du har brug for en professionel akustikløsning, så kontakt os på info@shapeacoustic.dk eller på tlf. +45 60 64 14 26